KVALITET VIŠE

 

Osnovni cilj našeg poslovanja je da što profesionalnije brinemo o kvalitetu enterijera vaše kuće.

Od samog osnivanja, moto nam je dizajniranje inspirativnih okruženja koja će klijentima pomoći da lakše stvaraju i da se ostvaruju.

Bilo da se radi o poslovnom ili kućnom okruženju, naša projektna rešenja nastojaće da vam ulepšaju osnovno životno okruženje. Kreativnim i funkcionalnim idejama, trudićemo se da ne odstupimo od standarda, ali da saradnjom sa “Design PLUS” uvek dobijete kvalitet više.

Ostvarene saradnje sa kompanijama: “Egger”, “Kronospan”, “Kaindl”, “FunderMax”, “Falco”, “Blum”, daju nam za pravo da sebe svrstamo u red kompetentnih proizvođača, koji su kadri da želje klijenata pretvore u realnost.

Na kraju, naša želja je da svojim klijentima obezbedimo neposrednost u stvaranju sopstvenog prostora.

Slušajući – beležimo, dizajnirajući – realizujemo.

Vaš “Design PLUS”

7369

''Design PLUS'' TIM

 

Mi stvaramo magiju po vašoj želji.

 
Klijenti2453
Završeni projekti1720
Urađeni proizvodi5740
Utrošeni sati rada378000

ZADOVOLJNI KLIJENTI

 

Naši klijenti su naša najbolja preporuka. U nastavku ćemo vam predstaviti samo neke od naših cenjenih klijenata.

Miloš
MilošAtenica
Tokom godina su dokazali da su veoma pouzdan i proveren partner. Design PLUS uvek pruža više i ide iznad sopstvenih granica, kako bi na pravi način zadovoljili potrebe svojih klijenata.
Porodica Petrović
Porodica PetrovićJagodina
Tako smo impresionirani odličnim kvalitetom vašeg nameštaja, procesom isporuke i vašom celokupnom ekipom. Ne bismo oklevali da vas preporučimo svojim prijateljima i porodici. Hvala vam što ste bili na raspolaganju kad god smo imali pitanja.
Marija
MarijaBeograd
Mogu toplo preporučiti Design PLUS. Svi su profesionalni, efikasni, prijatni i korisni, a ishod njihovog rada je transformacija i totalno zadovoljstvo.
Peđa Aleksić
Peđa AleksićČačak
Ovaj tim ljudi je jedinstven u pogledu dizajniranja i proizvodnje kuhinja! Njihovo znanje i doprinos u fazi dizajniranja naše kuhinje bili su neprocenjivi, a visok kvalitet izrade vidi se na svakom detalju gotovog proizvoda. Bilo je divno što smo imali mogućnost da uđemo u radionicu dok je naša kuhinja pravljena.
Sixsentix
SixsentixCH
Design PLUS je pre nekoliko godina dizajnirao i postavio nameštaj u našem poslovnom prostoru. Bili su impresivni u shvatanju onoga što smo želeli i lako su rešili mnoštvo specifičnih problema. Ni jedan detalj nije bio suviše mali za njih, a ukupan efekat je i dalje izvanredan nakon nekoliko godina funkcionisanja.
Nada
NadaSutomore
Želim da se zahvalim vašem celokupnom timu za neverovatan posao koji radite i za to što nam pružate vrhunske proizvode. Ovo je drugi put da sarađujemo sa vama i oba puta smo bili veoma zadovoljni dobijenim nameštajem. Mislim da vi momci stvarate izvanredne komade nameštaja i volim što pravite nameštaj u skladu sa jedinstvenim potrebama svakog kupca. Definitivno ćemo opet sarađivati sa vama!